Loop Alley

Swingin’ Groningen 2017  |  zaterdag 17 juni  |  Podium Ellebogen  |  23:15 – 1:00 uur.

DCIM100GOPRO

Vanaf het ontstaan in 2011 tot eind 2014 presenteerde Loop Alley zich als een vernieuwend ‘loopend’ duo. De lounge tracks worden erg gewaardeerd in Spanje en Loop Alley toert daar 3 jaar elke zomer aan de Costa Brava en Ibiza.

Eind 2015 wordt de single ‘You & I’ en de EP ‘Shimmering Sky’ uitgebracht onder eigen label Uhmpire. De creatieve en vrije geluiden uit Londen, de stevige beats en rock uit Barcelona en de elektronische invloeden van party eiland Ibiza zijn allemaal verwerkt. Ze worden uitgenodigd om op de Speelplaats van 3Fm te komen optreden. Een half jaar later zit de band weer in de studio. Er wordt aan EP ‘Electric Emotion’ gewerkt. Hier krijgt House meer de overhand. De single ‘Stay’ is daar het bewijs van. De clip werd opgenomen in Berlijn. De band begint op te vallen bij de boekers en krijgt een podium plek op Eurosonic Noorderslag.

De zomer van 2017 staat in het teken van optredens. En op Swingin’ Groningen mogen ze dit jaar niet ontbreken! Als slotact op het Ellebogen podium op zaterdagavond.