Partners

Word partner van Swingin’ Groningen

Er is een flink aantal bedrijven en instellingen sponsor van Swingin’ Groningen. Wij hebben een fantastisch sponsorprogramma voor je klaar staan. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Een sponsorprogramma kan van klein tot groot zijn. Wij kunnen altijd samen met je een pakket samenstellen dat de moeite en het geld meer dan waard is.

Fill out my online form.


Noorderpoort

Noorderpoort, onze trouwe partner van het eerste uur, is een brede MBO opleider voor jongeren tussen de 17 – 21 jaar gericht op ondermeer marketing, horeca, (theater-) techniek en kleinkunst (muziek). Swingin’ Groningen is een prima platform gebleken voor studenten van Noorderpoort. Als stageplaats, als leerbedrijf en als podium.

De kernwaarden van Noorderpoort zijn trots, Gronings en met elan. Bij het festival Swingin’ Groningen kan Noorderpoort haar kernwaarden uitdragen. Het festival vindt plaats in Groningen, deelnemende bands zijn onder meer afkomstig van Noorderpoort en studenten helpen als stagiaires en genieten als publiek. Een prima samenwerking met een maatschappelijke partner om trots op te zijn.
www.noorderpoort.nl

De Gemeente Groningen

Swingin’ Groningen hoort bij de stad, zoals een stad als Groningen hoort te swingen. Zeker Groningen, waar tienduizenden studerende jongeren van heinde en ver de mooiste jaren van hun leven doorbrengen. Daar hoort de cultuur van de beste muziektalenten een prominente plaats te hebben. Daar moeten jonge talenten van de diverse muziekopleidingen kunnen spelen en in contact komen met het beste van het beste van de muziek van deze tijd. Daar hoort ook bij dat de cracks in de muziek in contact komen met nieuwe ontwikkelingen in de muziek. Een vleugje sentiment hoeft en mag daarbij niet ontbreken. En dat allemaal in de binnenstad, op mooie locaties en met prima podia en uitmuntend licht en geluid. Gratis toegankelijk. Alsof je te gast bent in je eigen stad de gemeente Groningen ondersteunt Swingin’ Groningen van harte.
Gemeente Groningen

Hanzehogeschool

De Hanzehogeschool Groningen leidt bekwame en betrokken vakmensen op. Het is de plek waar studenten, docent-onderzoekers en bedrijven elkaar tegen komen en van elkaar leren. Onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk zijn nauw verweven. Opdrachten uit de beroepspraktijk sluiten aan bij het onderwijs van elke opleiding. Studenten, docent-onderzoekers en werkveldpartners werken gezamenlijk aan oplossingen voor vraagstukken dichtbij en veraf.

Leren en werken blijft een leven lang met elkaar verbonden. De verbinding van jonge talenten en gevestigde namen op het festival Swingin Groningen sluit naadloos bij deze visie aan. Het is van belang om de culturele infrastructuur van de stad en het ommeland te ondersteunen. Evenementen zoals deze dragen bij aan het vestigingsklimaat van Noord-Nederland.
www.hanze.nl

Prins Claus Conservatorium

Er is, zoals elk jaar, in de voorbereiding en uitvoering van het festival een intense samenwerking met het Prins Claus Conservatorium, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen. Het Prins Claus Conservatorium barst van het talent afkomstig uit binnen- en buitenland. Onder het motto ‘share your talent. move the world’ dagen zij studenten uit hun talent te delen met de rest van de wereld. Deze talenten krijgen op de verschillende podia van Swingin’ Groningen de kans om zich te presenteren en zich te bewijzen bijvoorbeeld tijdens de “Energyzing future talent” contest. Daarnaast zijn er voor en tijdens het festival een groot aantal studenten en afgestudeerden zichtbaar op de podia, tijdens het festival en bij allerlei side-events.
Prins Claus Conservatorium

Wild Sea

Wild Sea ontwerpt en bouwt de website en de app van Swingin’ Groningen. Zoals je ziet hebben we dit jaar een geheel vernieuwde website! Wild Sea is opgericht in 2011 en sinds 1 januari 2015 gevestigd in Groningen. De oprichters Thijs Helfrich, Michiel de Vries en Joost Nuijten hebben dan ook een sterke band met Groningen. Thijs Helfrich, creatief directeur van Wildsea, is vanaf het begin betrokken geweest bij Swingin’ Groningen en helpt de organisatie met raad en daad, ook vanuit de ervaring vanuit zijn muzikale verleden. Wild Sea is een multimediabedrijf en houdt zich bezig met de ontwikkeling van websites, games, mobiele applicaties en interactieve opstellingen.
www.wildsea.nl