StadsKabaal 2.0 – The Swingin’ Experience

Swingin’ Groningen 2018  | zaterdag 23 juni  |  Podium Waagplein |  13:30 – 14:00 uur.

Voor de 5e keer is er tijdens Swingin’ Groningen plek voor StadsKabaal. Kinderen, jongeren en volwassenen zijn alweer aan de slag gegaan om een prachtig concert voor te bereiden. In navolging van vorig jaar zelfs concerten en nieuw dit jaar onder de noemer StadsKabaal 2.0 – The Swingin’ Experience. Het is een compleet middag vullend programma. Van Amateurgezelschappen tot de gevestigde orde. Alles komt voorbij op het Waagplein in Groningen. Zet de volgende tijden en datum alvast in de agenda: 11:00 – 18:30 uur op zaterdagmiddag 23 juni.

Swingin’ Groningen biedt aan StadsKabaal een podium aan tientallen kinderen en jongeren uit Stad en provincie. Elk jaar weer een unieke kans en geweldige beleving om kinderen met verschillende sociaal- culturele achtergronden samen iets moois te laten creëren.

Een omvangrijk programma met een aantal verschillende optredens in samenwerking met partners uit binnen- en buitenland. Met Bij Vrijdag, Oldenburg, StadsKabaal 2.0 – The Swingin’ Experience, Noorderpoort Songs & Symphony, Prins Claus Conservatorium Big Band en Classical Beat Festival.